Den lilla ön i mitt hjärta

20 Mar

Jag lämnade ett tiogradigt Stockholm i vårsol och kom tillbaka till det här, men jag klagar inte, jag har haft en fantastisk vecka på Tobago och känner mig full av ny energi.

Jag har mest hängt med familjen i det tuggumirosa huset, huset där de bullriga skratten och stora delar av Tobago-familjen bor. Jag älskar att vara där och lyssna på det senaste skvallret, busa med barnen och lyssna på farmor när hon berättar historier eller om man han tur kan man få höra henne sjunga psalmer med den mest skira lilla röst jag hört.

Förutom att hänga i huset med familjen har jag badat, tittat på solnedgångar, ätit massor av god Tobago-mat, partajat och träffat både gamla och nya människor. En av de nya bekantskaperna är svenska Karin, go och resglad tjej som tar fantastiska bilder, gå in på hennes blogg vetja och läs om hennes äventyr på Tobago.

TobagoDSC_1034 KussarnaDSC_1082 DSC_1089 Lillkussesn som avgudar sin storkusse   DSC_0955 DSC_0956 Swallows Beach, TobagoDSC_0976 DSC_0996

/Moma

11 svar till “Den lilla ön i mitt hjärta”

 1. Katarina 20 mars, 2014 den 20:17 #

  Härligt och så skönt med sol och värme!

 2. Malin´s Diner 20 mars, 2014 den 22:25 #

  Fullkomligt ljuvligt låter det! Vilka härliga bilder! Jag riktigt hör musiken och känner dofterna genom dina bilder.

  Kram kram

 3. Kim 21 mars, 2014 den 08:44 #

  ÅH! Inte konstigt att du är kär i det stället!

 4. LiLo 21 mars, 2014 den 09:26 #

  Huuu! Jag är inte avundsjuk, jag är inte avundsjuk….
  Fantastiskt 🙂
  Phille ser så tillfreds ut, mysigt!

 5. Barbro 21 mars, 2014 den 09:59 #

  Fina bilder!

 6. Moma's Kitchen 22 mars, 2014 den 23:29 #

  Katarina: Det var verkligen välbehövligt!

  Malin: Tack 🙂

  Kim: Nä, eller hur!

  LiLo: Haha, nice try!

  Barbro: Tack 🙂

 7. Karin Wimark 23 mars, 2014 den 01:01 #

  Underbara bilder och tack för dina finfina ord! Var väldigt roligt att lära känna dig med & ser fram emot nya äventyr tillsammans på hemma eller bortaplan. Kanske du måste lära mig att baka Bakes? För tror att jag börjar bli lite beroende av dem. 😉 Nu har jag i alla fall kollat upp kommentarer på min blogg & det ska fungera nu. Testa & skrik gärna igen om det strular. Så länge skickar vi lite karibiska solstrålar till dig där hemma! Kram!

 8. Mårtenssons kök 23 mars, 2014 den 17:07 #

  Men alltså, det ser verkligen underbart ut, så där glädjande och uppsluppet på nåt vis! Förstår att du längtar tillbaka alltid:)

 9. Moma's Kitchen 23 mars, 2014 den 19:17 #

  Karin: Klart jag kan lära dig baka bakes, du lär mig foto då va?! Vi ses snart!

  Mårtenssons: Tack, jo, uppsluppet och ledigt 🙂

 10. Emmy 25 mars, 2014 den 10:41 #

  Jag förstår att det måste varit tufft att åka hem… Jag säger det igen, den ön är som en bit av himlen som ramlat ned! ❤ Underbar bild på dig i vattnet!

 11. Moma's Kitchen 27 mars, 2014 den 19:50 #

  Emmy: Nästa gång hakar ni på va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: