Easy like Sunday morning

24 Maj

DSC_0381

I fall ni inte redan har listat ut det så är jag den där coola typen, ni vet den där sorten som som snackar ganska bra, som gillar att ta mig ann nya saker och som vid själva beslutandet har självförtroende för tio, men sedan när jag väl inser vad jag gett mig in på så förvandlas jag till en hysterika.

Okej, jag är där nu, vid hysterika. Jag har lurat Tina att tävla i en en taco-tävling tillsammans med mig i något som ska vara som en folkfest, en kul grej bara enligt arrangörerna. Jag är ingen tävlingsmänniska egentligen, sorry Tina, men som liten var jag den som alltid gav upp innan jag ens gjort ett helhjärtat försök. Så… nu har jag lite att ta igen. Vi måste helt enkelt vinna, okej?

Och ni kära läsare, på söndag kan ni väl komma till Debaser i Slussen och titta på när Moman säckar ihop i ren panik, om inte annat så kan ni väl vara där för Tinas skull, hon kan behöva ert stöd! Inträde är hundra riksdaler och då ingår det minst en svimning samt en Brooklyn-öl i inträdet och så provsmakning av 20 olika tolkningar av den mexicanska tacon.

/Moma

11 svar till “Easy like Sunday morning”

 1. Hanna 24 maj, 2013 den 12:15 #

  Lycka till!!!

 2. LiLo 24 maj, 2013 den 12:39 #

  Om!
  Det inte hade varit mors dag just då så skulle jag kommit. Men lita på att jag kommer heja mentalt 🙂 Lycka till bejbi!

 3. Louise 24 maj, 2013 den 15:49 #

  Heja Pickin och Moman!

 4. Moma's Kitchen 25 maj, 2013 den 09:27 #

  Hanna: Tack, Hanna!

  LiLo: Tack fina!

  Louise: Ja, heja, heja!

 5. Matrepubliken 25 maj, 2013 den 10:52 #

  Heja, heja, heja! Fick mail om det där, och jag hade gärna kommit och tittat! Kanske de kan direktsända via matbloggstv?! :=)

 6. Kim 25 maj, 2013 den 12:35 #

  Lycka till! Kan ju inte gå annat än bra!

 7. Amy's piece of cake 25 maj, 2013 den 21:32 #

  Oooh spännande värre Moma, may the best woman win! 😉 Kram!

 8. Emmy 25 maj, 2013 den 22:46 #

  Åh… Du vet att jag håller alla tummar jag har! Klart ni kammar hem det hela! Heja heja!!!
  Jag är också lite så där. Hoppar glatt på saker och inser lite för sent min galenskap. Men jag skulle vilja vara så där supercool hela tiden. Snart kommer de ha casting för halv åtta hos mig i Kalmar och jag vill, men kommer dö om det skulle bli allvar. Helge Skoog skulle såga mig längs anklarna… Klumpig, virrig och med en fruktansvärd kalmaritiska :-O

 9. Ninaina 26 maj, 2013 den 00:09 #

  Åh, fy vad läskigt! Men det kommer gå fint förstås! Jag är imponerad över ert mod! Heja heja! Kram

 10. Farbror Grön 26 maj, 2013 den 20:30 #

  Kul. trevlig sida 🙂 Här ska jag hälsa på lite då och då.

 11. Moma's Kitchen 26 maj, 2013 den 20:30 #

  Matrepubliken: Det hade ju varit superkul!

  Kim: Haha, det trodde vi med!

  Amy: Nu blev det en man! 🙂

  Emmy: Jag fick erbjudande för länge sedan om att vara inhoppare i Halv Åtta, men avböjde, ville inte ha Helge kommenterandes om mina tjock-tv, eller att de skulle rota i mina skåp, Moma-pappan erjböd sig till och med att spika igen alla skåp o lådor : ) Fast jag tror du blir bra tv!

  Nina: Tack snälla 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: