KARIBISK AFTON

19 Jun

Jag får finfrämmande idag. Det resulterade i tokiga drömmar i natt. Jag drömde att jag inte hunnit städa, att jag hade glömt att köpa juice till välkomstdrinken, att jag bara hade en läskig aspartamjuice i skåpet (vilket jag inte ens dricker) samt att jag missat att marinera kycklingen. Prestationsångest? Jag? Nä. Inte alls.

Phu, var det skönt att vakna och kika in i kylen och se att allt var på sin plats?! Juicen stod där, kycklingen låg i sin marinad och den hemmagjorda lemon- & limesyrupen stod där i väntan på att få åka ner i en karibisk rhum punch.

Nu återstår bara att se om vi får vädret på vår sida så att vi kan grilla. Fast det löser sig i vilket fall, för inte kan man ordna karibisk afton och förlita sig på att solen ska skina. Inte ens om man vore i Västindien, där det verkligen regnar när det regnar. Ett är i alla fall säkert- i mitt kök skiner solen alltid!

-Nu har jag lite att fixa med, smell you later!

/Moma

6 svar till “KARIBISK AFTON”

 1. hotness 19 juni, 2012 den 13:12 #

  Öh, finfrämmande? Vart är min inbjudan?

 2. Kim 19 juni, 2012 den 16:03 #

  Nu undrar man ju vem/vilka de lyckliga äro? 🙂 Någon annan som är lycklig över att testat din kyckling är jag: http://tantrussinsbak.blogspot.fi/2012/06/ara-den-som-aras-bor.html Lycka till med middagen!

 3. Ann-Louise 19 juni, 2012 den 18:42 #

  Nej då – jag blir inte alls avis på den lyckligt lottade som får äta finfin middag hos dig ikväll. Och inte heller saknar jag att dricka roliga romdrinkar…

 4. Moma's Kitchen 20 juni, 2012 den 10:26 #

  Hotness: Va, fick du inte den..? Äsch, Posten alltså!

  Kim: Nämen sötaste, vad fint att det smakade!

  Ann-Louise: Den som väntar på något gott… heter det ! Och du har ju en massor av mys och gos att se fram emot!

 5. tina 20 juni, 2012 den 10:33 #

  Tack, fantastiska du för igår! Jag vet inte många gånger på vägen hem C sa att maten var så himla, himla god. Och om den var, du är kung på att laga mat! Hur ska du ha tid att jobba när du kommer hem från resan. Du måste ju skriva kokböcker, hålla i matlagningskurser etc!

  Nu ska jag leta receptlänkar att bjuda picki på.

  Hemvägen förresten, alltså, den kommer inte gå till historien som den smidigaste direkt. Men det var det värt!

 6. Emmy 20 juni, 2012 den 11:13 #

  Oj, var det fina Tina som kom på besök! Men det verkar som din oro var obefogad 😉 Inte för att jag oroade mig det minsta.
  Jag har drömt alla möjliga konstiga drömmar om midsommarmaten. Inte för att jag har ångest över att något ska gå snett. Jag är nog snarare orolig att jag är för laid back…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: