UNDERBARA EFTERLÄNGTADE FREDAG

16 Mar

De senaste veckorna har varit aningens hektiska med ett hysteriskt firande av min födelsedag, Afternoon Tea, frukost på sängen, och så förra lördagens party. Phu, det har varit jättekul men nu känns det som jag har levt klart mina hundrade år, jäklars vad sleten jag är!

Jag har mest varit som en zombi i dag på jobbet och hade jag kunnat så hade jag skuttat hem på lätta fötter när arbetsdagen var över men jag var så trött att jag fick nöja mig med att släpa mig hem med fötterna en halvmeter efter kroppen. Dagar som dessa blir jag så grymt tacksam över rester.

I kylen hade jag några ledsna sparris, kokt ris, ugnsbakad kyckling och inom loppet av 7 minuter hade jag en rykande het tallrik med fried rice med stekt paprika, salladslök, majs, kyckling och sparris. Jag stekte allt, utom kycklingen som jag värmde på i mikron, i smör och med lite örtsalt. Tänk att så få smaker kan smaka så mycket och så gott!

Nu så! För att slippa somna i soffan före klockan 20.00 ska jag knata över till bästa grannen Åsoa på ett glas rött men sedan kommer jag garanterat att sova som en ovaggad baby!

-Gò kväll på er!

/Moma

5 svar till “UNDERBARA EFTERLÄNGTADE FREDAG”

 1. Mårtenssons kök 16 mars, 2012 den 20:49 #

  Ingen dålig restmiddag du fick ihop där, en riktig lyxmiddag ju!

  Ha en skön fredagskväll, sov så sött.

 2. Emmy 17 mars, 2012 den 10:08 #

  Ha! Så där bara svänger hon ihop bästa maten av lite kylskåpsrensningar. Jag som brukar säga att alla borde ha en Jamie Oliver i köket när de kommer hem från jobbet, men en Moma banne mig bättre!
  Ha en härlig helg vännen!
  Det ryktas bloggträff i sommar. Får se vad vi kan få till 🙂

 3. Moma's Kitchen 17 mars, 2012 den 12:44 #

  Mårtenssons: Tack det samma ni!!

  Emmy: Smickrare där! Bloggträff, jag är PÅ!!

 4. Sis 17 mars, 2012 den 14:43 #

  Imponerad! Förvånad nej. Fina blommorna blev när de slog ut förresten!

 5. Moma's Kitchen 18 mars, 2012 den 10:57 #

  Sis: Ja, blommorna var verkligen supersöta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: