LÖRDAGS-PYSSEL

21 Jan

Just i skrivandes stund bakar jag Lilos fantastiska knäxebröd. Men jag är lite nervös att jag har fel typ av mjöl, det ska vara majsmjöl och det jag har står det visserligen majsmjöl på fast med tillägget: ”för polenta”.

Nu ska jag ställa in plåten i ugnen, stay tuned!

/Moma

5 svar till “LÖRDAGS-PYSSEL”

 1. LiLo 21 januari, 2012 den 12:59 #

  Då är det nog fel, men det kan nog blir rätt? Om inte annat så rätt intressant och nåt helt nytt!

  • Moma's Kitchen 21 januari, 2012 den 13:22 #

   Fast det verkar ha blivit samma resultat i alla fall! Yum, yum! Jag har tagit ut dem ur ugnen nu och väntar på att de ska svalna… 🙂

 2. Amy's piece of cake 21 januari, 2012 den 18:04 #

  Spännande med experiment 😉

 3. Ann-Louise 21 januari, 2012 den 21:14 #

  Jag tror att majsmjöl helt enkelt är mer finmalet än polentamjöl och det borde inte blir så stor skillnad. För några timmar sen provade jag att göra en chokladpudding där jag bytte ut maizena mot majsmjöl. Det ska oxå bli spännande att se hur resultatet blev. Dessutom hade jag inget ägg hemma vilket receptet krävde men jag hällde i en msk chiafrön istället. Rena rama kemilektionen…

 4. Moma's Kitchen 22 januari, 2012 den 09:31 #

  Amy: Men det blev toppenbra! 🙂

  Ann-Louise: Hm, det står majsmjöl på min påse, och så står det att man kan använda den till polenta. Du, det gäller att man varit på sina kemilektioner om man ska kunna hitta ett substitut till ägg, duktig du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: