TILLBAKABLICKAR

1 Jan

Året som gått

Det gångna året har gått i en rasandes fart och skulle jag sammanfatta 2011 med endast ett ord skulle det bli ”överraskande”.

Jag har för det mesta varit positivt överraskad, flera av de projekt som jag har gjort har varit förvånansvärt enkla att åstadkomma, även om de för den sakens skull inte alltid har varit lätta att genomföra.

Jag har tackat nej till sådant som magkänslan har sagt kan gå tokigt, även om jag har varit glad och smickrad över förtroendet. Jag har också landat lite mer på den plats där jag befinner mig i livet och längtan bort till något annat har minskat och bytts ut till en större tacksamhet och glädje över det jag har i min närhet; min familj och mina vänner, mina fantastiska Småsmulor och inte minst min historia. Några relationer har gått i krasch medan andra nya har tillkommit, det är alltid tungt med förluster men om man orkar se klart och ser till det man har mjuknar fallet lite.

2011 var också året då jag lagade mat åt världens snabbaste man och det ledde till att jag syntes en del i media, det blev en större framtoning på mig som privatperson och jag kunde inte gömma mig lika lätt bakom Moma som jag kan här i Moma’s Kitchen, minst sagt ovant, men det gick ju det med om än med nöd och näppe. Det här är i alla fall min personliga favorit från det som skrevs med koppling till Usain Bolt.

Moma’s Kitchen ger mig så mycket, dels möjligheten att hålla igång kreativiteten men också många möten med nya människor, andra fantastiska bloggare och så klart alla er läsare och allt vad ni ger tillbaka både här inne och på Facebook.


Tack alla ni för att ni hjälpte mig att få ett mestadels bra år till ett himlans bra år! Men vad säger ni, ska vi ta och ringa in det nya året nu?

/Moma

9 svar till “TILLBAKABLICKAR”

 1. tina 1 januari, 2012 den 13:24 #

  Nu ringer vi in det nya året! Året jag ska ta mig tid att läsa andras matbloggar i större utsträckning än vad jag hunnit med på sistone. Matbloggar är ju bland det roligaste som finns. Tack för alla fina av dina recept jag tagit del av i år. Och visst kommer vi väl ses även i år?

 2. sofie mumsfillibaba 1 januari, 2012 den 13:35 #

  Tycker det är sååå coolt att du lagat mat åt Bolt! Gott nytt år med massa ny inspiration!

 3. @Receptomaten 1 januari, 2012 den 13:44 #

  Här kommer en nyårskram till dig! Kraaam =)

 4. Emmy 1 januari, 2012 den 15:43 #

  Livet bjuder på så mycket både tungt och roligt och ibland överraskningar. Men det är livet och vi lever, det är inte illa. Jag hoppas vi får ett fint år både du och jag. Kram underbara du!

 5. Moma's Kitchen 1 januari, 2012 den 19:17 #

  Tina: Tack själv! Klart vi kommer, hallå!

  Sofie: Hahaha, ja, jo öh.. Skål och tack det samma! 🙂

  Receptomaten: Och här kommer en tillbakakaka!

  Remsan: Visst är det så, klokfia! DET hoppas jag med, jag känner på mig att vi är värda det! 🙂

 6. Alexandra - kärlek på tallrik 2 januari, 2012 den 00:23 #

  NÄHÄ?! Lagade du mat åt Bolt? Haha, oj, vad jag missat det, kom nog in i din blogg lite för sent 🙂 Verkligen häftigt! Låter som att du haft ett trevligt år, men låt oss hoppas att 2012 blir ännu lite bättre ;D

 7. Kim 2 januari, 2012 den 18:24 #

  Japp nu ringer vi! (jag veeet jag är lite sen).
  TACK ska du ha för det här året, låt oss göra nästa år ännu lite bättre.

  ps. Härligt att du är tillbaka på we we we!

 8. Hanna 3 januari, 2012 den 16:39 #

  Det var genom Picki jag upptäckte din blogg, så jag vill också tacka henne! 🙂

  God fortsättning! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: