BRA LUNCHLÅDA

30 Nov

Bästa snabblunchen (ja, middag med för den delen) är hemgjorda köttfärsbiffar som jag plockar ur frysen, till det bulgur, söta små plommontomater, avokado och min favoritböna- färsk sojaböna, salta och peppra ringla över lite balsamico och olivolja. Ät och njut!

Har ni några säkra lunch-låde-tips att dela med er av?

Förresten, all bulgur är inte god tycker jag, men den här gillar jag, den behåller sin form, har bra tuggmotstånd och blir inte kletig som en del bulgur kan bli.

/Moma

8 svar to “BRA LUNCHLÅDA”

 1. Karin den 09:25 #

  Gott och fräscht!

 2. Ann-Louise den 11:58 #

  Jag gillar att ha färdigkokt quinoa i kylen som jag hastigt slänger ihop med bönor, grönsaker, avokado och gärna en stor klick keso. En näve edamamebönor brukar oxå åka ner. Ovanpå ringlar jag över olivolja, färskpressad citron och lite kyrddor. Klart!

 3. Hanna den 12:09 #

  Riktigt fräsch lunchtallrik! Tyvärr kan jag inte äta sojabönor, men gott är det!

 4. Gillar starkt din lunchlåda (nåja nästan allt förutom biffen 😉 ) Ser riktigt fräscht ut!

 5. Härlig lunchlåda. Gillar sånnadär hopplocklådor. Det är även min favoritbulgur. Kokar den i buljong så blir den kanoners.

 6. Moma's Kitchen den 19:00 #

  Karin: Vlsst är det!

  Ann-Louise: Quinoa, där sa du något!! Det hade jag nästan glömt bort! Fast jag gillar alla gryn, sonen gillar inga förutom ris… så det blir inte så ofta av, tryvärr.

  Hanna: ÅNEJ, stackare!

  Amy: Men då gör du allt- utom biffen 🙂

  Sofie: Ja, visst är det gott!

 7. Kim den 21:05 #

  Alla tips om matlådor mottages med tacksamhet! Det här ser fint och hälsosamt ut.

  Just den bulgurn är min favorit också, men jag tycker den är svårt att få fatt!

 8. Mårtenssons kök den 22:01 #

  Vi är också dåliga på det där med lunchlådor, blir oftast rester från dagen innan om vi kommit ihåg att kocka till lite extra så det räcker… Annars blir det oftast makrill i tomatsås och kokt ägg… eller yoghurt med müssli för de dagar då man slutar lite tidigare på eftermiddagen… Fantasilöst värre:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: