CONFESSION TIME

1 Okt

Jag har en liten bekännelse att ge. Jag har inte haft någon kaffebryggare sedan min kaffekanna pajade och det var i mars, 5:e mars närmare bestämt. Sedan dess har jag druckit (hur fasiken skriver man med pyttesmå bokstäver??) Coop X-tras pulverkaffe. Ja, det är hemskt, jag vet.

Till en början intalade jag mig själv att det smakar precis som semester att dricka snabbkaffe, efter ett tag funkade inte det alls och jag började att dricka te i stället och skynda mig till jobbet för att hinna få i mig en kopp kaffe innan jag började jobba.

Man kan ju tycka att det bara är att köpa en ny kanna, men min bryggare var inte så bra, kaffet var så gott som fesaljummet då det var nybryggt. Och då fastnade jag i  obeslutsamhetsträsket, jag kunde inte bestämma mig för vilken kaffebryggare jag ville ha, tänk om jag valde fel? Hemska tanke!

Nu har jag i alla fall slagit på stort, för 170 riksdaler får jag  numer nybryggt kaffe ur en lite pressokanna och det enda jag ångrar är att jag inte köpt det förr.

/Moma

6 svar till “CONFESSION TIME”

 1. Emmy 1 oktober, 2011 den 12:22 #

  Shame on you! Dricka fulkaffe i flera månader. Förstår att du gjorde det i smyg 😀 Innan den gigantiska kaffemaskinen (som Berra tjatade till sig…) flyttade in i vårt kök så köpte jag också en pressokanna när kaffebryggaren gått sönder. Blev jättegott kaffe i den. Så helt klart ett lyft från pulverkaffet från Coop.

 2. @Receptomaten 1 oktober, 2011 den 15:58 #

  Presskaffe är guld! Grattis & trevlig helg!

 3. tina 2 oktober, 2011 den 08:33 #

  Vad skönt att ordningen är återställd! 🙂 Gulligt med smällbär i vasen! Hoppas du har haft en fin helg!

 4. LiLo 2 oktober, 2011 den 19:39 #

  Pressator kallar jag den, jag gillar det kaffet bäst!

 5. Mårtenssons kök 2 oktober, 2011 den 20:58 #

  Pressokaffe, hurra!

 6. Moma's Kitchen 4 oktober, 2011 den 09:41 #

  Emmy: Jag vet, jag skäms faktiskt lite fortfarande 🙂

  Receptomaten: Tack det samma, fast vid det här laget får det väl bli trevlig vecka!

  Tina: Ja, visst är de fina de små smällbären! 🙂

  LiLo: Jag tror jag är benägen att hålla med!

  Mårtenssons: H-U-R-R-A för gudagott kaffe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: