Jag hade köpt tjocka revbensspjäll, lammbog och kyckling till gårdagens BBQ. Men boy o´boy, vad det var svårt att beräkna hur lång tid köttet skulle grillas!
Nog för att vi hade klurat ut att köttet skulle ligga på i ganska många timmar och att det skulle bli en lång väntan innan vi skulle få äta. Men som att inte det var nog med väntan så slocknade elden så snart Svåger hade fått fyr på den, briketterna var mest troligt sura, vilket gjorde att vi fick lägga till ytterligare en timmes väntan.
Vi fick helt enkelt roa oss med annat under tiden vi väntade på köttet. Jag pysslade med maten, Svågern skötte om grillen och Syrran rensade svamp… i ultrarapid. Fast sanningen var väl den att hon spelade mer Word Feud än vad hon rensade svamp.
Det var inte bara grillen som slocknade …
/Moma
Vänta på maten… denna plåga. Då gäller det att sysselsätta sig. Jag tror jag hade gjort precis som personen på nedersta bilden…
Men o boy vad gott det var!! För övrigt så är svampen väldigt välrensad, så det så! Och i dag blev det kantarell lasange à la moma, så det så! 🙂
Tack för en fantastisk bbq sis!
Det är så jobbigt att vänta på maten. Mina gäster brukar hinna fyllna till under tiden, för jag tror alltid att lite extra drinkar ska göra så de inte märker att det drar ut på tiden…
Vad bjöd du på?
Kim: Ja, väntans tider är jobbiga för oss som har ett hungrigmonster i oss som måste äta var fjärde timme, minst.
Sis: Åhå, minsann, hoppas det smakade!
Emmy: Att jag inte tänkte på det!!
Tom: Bland annat jerkmarinerade ribs, lite goda dipsåser och veggie rice.