Igår var jag i Kungshallens Saluhall och ordnade med lite inköp inför söndagens middag. Det står västindisk BBQ på menyn och Valrhona Caraïbe och Plantation Rum är för kvällens dessert.
/Moma
Igår var jag i Kungshallens Saluhall och ordnade med lite inköp inför söndagens middag. Det står västindisk BBQ på menyn och Valrhona Caraïbe och Plantation Rum är för kvällens dessert.
/Moma
Etiketter:Barbados, Karibisk BBQ, Plantation Rum, Valrhona Caraïbe
Nina om Tomatmarmelad | |
Moma's Kitchen om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om EN MJUK KAKA | |
Tatjana Olsson om EN MJUK KAKA | |
Chris om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om Karibisk rom- och choklad… | |
Birgitta Sundqvist om Karibisk rom- och choklad… | |
Moma’s jamaica… om Steam Fish- en jamaicansk… |
Den där rommen skulle jag ju haft igår då jag testade ett recept på grillad nektarin med rom och muscavadosocker. Efterrätten blev god ändå men jag tror att den hade blivit fan-f–king-tastic med en bättre rom.
De där inköpen hade Berra och jag mer än gärna lagt vantarna på. Fast vi kommer gärna annars på middagen 😉
Ann-Louise: Hahaha, vad lustigt, jag ska också grilla rom-marinerad frukt idag 🙂
Emmy: Du är mer än välkommen, fast även om köttet ska långgrilla så tror jag det blir svårt att hinna hit i tid 🙂
Ett mycket lyckat inköp, en av mina favoriter!
/Håkan