Den inlagda gurkan som jag gjorde vart väldigt god, schysst krispig och med ett bra bett ifrån ättikan. Kanske att den var en aningens aningens för söt, men bara lite.
Det var bara ett problem med gurkan, den tog slut väldigt fort. Så igår la jag in ny och jag passade även på att lägga in en variant med lite chili, koriander och kryddpeppar, kanske att det kan bli gott? Om cirka en månad får vi veta.
Tack, Johan för receptet!
Fortsätning följer…
/Moma
Hmmm….spännande, jag letar lite efter användningsområden för mina olika små pepparfrukter…..
Cool, det där låter som ett bra recept! Bokmärker d-i-r-e-k-t!
Och du, hur gick det med brödet?!
LoLo: Du skulle nog kunna äta dig igenom alla mina recept (utom de amerikanska plättarna möjligtvis) och lätt bli av med alla dina chili!
Charlotta: Angående brödet: brödet blev lite väl kompakt, lite som åt scones-hållet. Det kanske inte var receptets fel utan kanske var det jag som råkade döda jästen så att det inte jäste ordentligt.
God smak vart det i alla fall, just nu äter jag det rostat med Västebottensost och tomat- och ingefärsmarmelad!
Det där påminner mig om att jag har ett gurkrecept som draft, så det ska jag fila på lite. Pepparrot säger du? Hmmm, det får testas.
Ha en bra helg!
Det där påminner mig om att jag har ett gurkrecept som draft, så det ska jag fila på lite. Chili och koriander bör ju funka ihop även med gurkor, ser fram emot rapporten.
Ha en bra helg!
…två (tre nu) olika kommentarer, det bjuder jag på! 🙂
Vilken vacker inläggning! Kan tänka mig att den smakar finfint.
Nästa konferens tar jag med dig. Du kanske kan lyssna och anteckna åt mig när jag nickar till, trött av all mat
Kim: Inte mindre än tre kommentarer minsann! Jag brukar göra snabbinlagd gurka, typ pressgurka, med chili och koriander och det är jättegott så jag hoppas att det blir det även nu!
Emmy: DEAL!