Dags att ge upp nu va? Det lär ju inte bli några (ätbara) tomater för mig i år heller, min balkong verkar helt enkelt vara i fel växtzon.
NÄRPRODUCERAT
19 Sep- Kommentarer 9 kommentarer
- Kategorier Mina köks- & balkongodlingar
9 svar till “NÄRPRODUCERAT”
Kommentera Avbryt svar
Arkiv
Följ Moma’s Kitchen på Facebook!
- RT @Osjamaican: - Me invited some gals and brethren to join forces inna di kitchen.. / Orlando’s Jamaican På lördag… instagram.com/p/2B_0LkoaOV/ 5 years ago
- 5 av 7? Sist jag såg på #melfest knallade Herreys raka vägen till en första plats! 5 years ago
- Lite som när man tror att man ska komma men så händer INGET. #ohlala #melfest 5 years ago
- "Enough is enough" nästa låt, tack! #melfest 5 years ago
- Bokstavskombinationer=pojkband 5 years ago
Kategorier
- Bröd
- Brunch
- Choklad
- Dessert
- Dryck
- Förrätt
- Förrätt
- Fikabröd, kakor och bullar
- Fisk
- Frukost
- Jul
- Kött & Kyckling
- Kokböcker
- Lite allt möjligt
- Matlaget
- Mellanmål
- Meny-tips
- Mina köks- & balkongodlingar
- Moma Gillar eller Moma vill ha
- Moma testar
- Moma tipsar
- Moma's Kitchen- Mat åt världens snabbaste man, Usain Bolt (Jamaica)
- Presenttips
- Restauranger, kaféer, barer, mässor & annat skoj på lokal
- Saft, sylt, marmelad
- Sallader
- Såser, röror, marinader, inläggningar & dressing
- Skaldjur
- Smårätter, tapas & meze och sånt som passar till buffér
- Soppa
- Tävlingar
- Tårtor
- Varmrätt
- Västindiskt, Karibiskt
- Vegetariskt
Senaste kommentarer
Nina om Tomatmarmelad | |
Moma's Kitchen om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om EN MJUK KAKA | |
Tatjana Olsson om EN MJUK KAKA | |
Chris om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om Karibisk rom- och choklad… | |
Birgitta Sundqvist om Karibisk rom- och choklad… | |
Moma’s jamaica… om Steam Fish- en jamaicansk… |
Hmmmm, skillnaden i klimat mellan nummer 27 och nummer 24 på samma gata tycks vara en hel zon!
Märkligt! 🙂
Hav förtröstan – de där rackarna kan du göra underbar grön tomatmarmelad på 🙂
De ser precis likadana ut som mina som jag har odlat på min takterass. Så det blir väl ”Gröna stekta tomater”!
Vad taskigt, det var inte mycket till tomater. Hur gick det med chilin?
Lägg in dom! I inläggning med ättika alltså, jättegott blir det att ha till söndagssteken t.ex.
Vad synd och tråkigt! Vet att min syrra plockade halvgröna tomater och la i ett soligt fönster och fick dem att mogna. Värt att testa?!
Samma här… Funderar på om jag kan flytta in min tomatdjungel i vardagsrummet. Annars kan vi starta en tävling du och jag, vem som kan hitta på mest att göra med gröna tomater.
LoLo: Vilket tjatandes det är på dig, akta dig så du inte kvävs under alla dina chili- och tomatbuskar!
Johan: Känns lite halvbökigt att koka marmelad på endast en näve kart…
Inger: Det gjorde jag faktiskt på förra årets skörd, det blev inte alls gott.
Tom: Mina Scotch bonnet var ulvar i fårakläder, det kan jag svära på.
Mårtenssons: Tack för tipset, jag kanske gör det vid nästa omgång inlagda gurkor.
Sofie: Min mina är ju bara små hårda kart ju.
Emmy: Har du en ”jungel” så vinner du, jag har endast en handfull kart att experimentera med!
Men näää! Dumma tomater. What’s up med dem, egentligen? Bli röda nu, hörni. HÖR NI! RÖDA!