BRUDAR PÅ LOKAL

11 Aug

Fast egentligen satt vi på Restaurang Zanzibars uteservering på Norrmalmstorg, inte det mest spännande stället som Stockholm har att erbjuda men jäklars vilket sällskap!

Jag som inte hade tänkt mig annat än flytande föda denna afton föll för grupptrycket och beställde in en BLT-Sandwish med kycklingfilé och pommes.

Kycklingfilén var i torraste laget men om jag ska vara helt ärlig så gluffade jag i mig allt mitt käk utan att hinna tänka så mycket på vad det smakade. Jag vart helt enkelt bortkollrad av allt prat om resor, jobb och livet- en kvalitetskväll med råge vill jag lova!

Det var första gången jag träffade Little Miss Ida 4 år och det var kärlek vid första ögonkastet.  Men som vanligt då jag faller för någon så bor denne alltid långt bort, den här gången är det i Barahin… Fast nu har jag i och för sig en mycket bra anledning att få resa dit, hur kul vore inte det?

Lillskruttan, som är flerspråkig, var mycket trött när vi skulle bryta upp för kvällen samt väldigt sugen på att följa med mig hem deklarerade på klockren svengelska: Jag can följa med dig hem och sova? Varpå jag svarade: Inte ikväll lilla gumman, jag ska jobba i morgon, men en annan gång! Varpå hon svarade med bedjande pepparkaksbruna ögon: En annan gång idag..?

Lille Adrian var den ende som fick enbart flytande föda. Det var knappt så jag fick hålla i för honom för Mostern snodde åt sig honom på två röda sekunder, not that I blame her, annars hade någon annan gjort det och han är svår att släppa, det lilla gosetrollet, när man väl lyckats snappa åt sig honom.

-Skål och tack för kaffet!

/Moma

3 svar till “BRUDAR PÅ LOKAL”

  1. KarinW 11 augusti, 2011 den 14:59 #

    Du verkar alltid ha så mysigt med dina vänner, stora som små!

  2. Moma's Kitchen 11 augusti, 2011 den 20:37 #

    KarinW: Tack, det har jag också 🙂

  3. Cat 11 augusti, 2011 den 21:21 #

    Det gäller att ta till vara de sista av sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: