JAG SKA FLYTTA

16 Jul

Middag med tjejerna

Igår var jag hos bästaste Jabibti på middag med mina tjejer Lollsan och Queenie. Alltså ärligt, Jabibti pratar alltid om hur hon inte kan laga mat. Nu förstår jag, det är bara ett smart drag att hålla giftassugna män som söker en fru som ska spendera sitt liv instängd i ett kök på avstånd. Hon skulle bli inlåst på två röda om de anade hennes skills.

Jabibti hade tagit fram sin bästa turkiska matådra och rockat loss en turkisk buffé bestående av yoghurtsoppa med mynta, egenhändigt rullade dolmas, olika dipsåser, filodeg med inbakad fetaost, kyckling med ungsrostade grönsaker och bulgur samt en ljuv dessert bestående av vit chokladmoussetårta. Behöver jag tillägga att vi åt tills vi nästan sprack?

Så nu gott folk tar jag mitt pick och pack och flyttar hem till Jabibti och jag ska vara henne evigt trogen så länge hon lagar mat åt mig!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag var dessvärre alldeles för hänförd över all mat och omtanke för att ens komma ihåg att fota all mat och det jag fotade representerar inte på långa vägar det vi fick. Jag var helt enkelt en usel fotograf igår.

3 svar till “JAG SKA FLYTTA”

 1. Brownsugar 16 juli, 2011 den 15:43 #

  Jag drömmer om maten idag. Vi måste göra om det om en månad.
  Eller hur?

  • Moma's Kitchen 17 juli, 2011 den 00:37 #

   Det tycker jag absolut att vi ska göra, frågan är om Jabibti håller med så som hon slitit i köket 🙂

 2. Maria 18 juli, 2011 den 10:23 #

  Åh, dolmas, det är ju himmelskt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: