På med bästa dansskorna och passa på att svänga ihop en god salsa nu när diskarna dignar av solmogna grönsaker och färsk frukt.
Jag hade avokado, körsbärstomater, nektarin, salladslök, habanero, koriander, limejuice och olivolja samt en nypa flinsalt och en gnutta socker i min salsa. Men man kan ha mango, ananas, bladpersilja eller mynta i om man föredrar det. Tärna, blanda och njut, salsan passar perfekt till grillad fisk och kyckling.
/Moma
Oh, salsa är så gott och fräsht!
Jag älskar salsa. Mycket är det nog för att det är så smidigt att slå två flugor i en smäll. Slippa stå och göra både en sallad och sås. Dessutom är det ju så ruggigt gott till så mycket.
Detta är precis de smakerna jag är sugen på just nu. Nyligen gjorde jag en mexikansk sötpotatis- och quinoasallad med liknande ingredienser. Nu inser jag att det var din salsa som saknades till rätten… 😉
Linn: Jag med 🙂
Emmy: Två flugor på smällen är alltid bra!
Ann-Louise: Nästa gång så! 🙂