SEMESTERFRULLE

8 Jul

Nu ska jag ha semester ett tag från mitt riktiga jobb. Eller riktiga? I alla fall från det som betalar mina räkningar. Jag ska mest skrota runt, jag har inga större semesterplaner och det känns för en gång skull vansinnigt skönt. 

Jag tror jag ska börja den här dagen med en kopp kaffe och lite amerikanska pannkakor med nektariner i. Kanske att det blir badväder idag med och jag kan ta årets första dopp i sjön där jag bor. Mitt första i vår sjö, men inte mitt första för i år. Nä, verkligen inte, jag har badat minst tre, fem gånger i år. Man är väl ingen badkruka!

Recept på amerikanska pannkakor

-Smell ya later!

/Moma

3 svar till “SEMESTERFRULLE”

 1. LiLo 8 juli, 2011 den 11:19 #

  De e bara å ringa om du vill ha sällskap, jag är ALLTID på när det gäller bad : )

 2. Remsan 8 juli, 2011 den 22:06 #

  Åh hå hå… Nu snackar vi semesterfrulle. Fasen, jag vill också vara ledig…

 3. Moma's Kitchen 10 juli, 2011 den 18:52 #

  LiLo: Det vet du!

  Remsan: Ja, snart så, fast du lever ju ganska bra semesterliv utan att ha semester- med pool party och allt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: