NI SOM KÄNNER MIG

6 Jul

Ni vet ju att jag gärna snöar in på grejer. Just nu är det fil med saftiga, mjuka, söta nektariner. Det skulle kunna få vara min enda kost för närvarande. Om det inte vore för att sonen skulle börja knorra, han äter vare sig fil eller nektariner. Men å andra sidan knorrar han redan en hel del just nu så kanske jag skulle ta en fil- och nektarinvecka, som straffkost…

Och nu ett litet meddelande till Vonne: Cocosriset du ville göra och som du inte hittade receptet på hittar du om du klickar på den blåmarkerade länken, lycka till! 🙂 Rice & Peas

/Moma

3 svar till “NI SOM KÄNNER MIG”

 1. Sofie Mumsfillibaba 6 juli, 2011 den 09:16 #

  Jag är också heeeelt insnöad på nektariner. MINST en om dagen. Gillar inte fil men äter det gärna i naturell yoghurt. Så jag vet vad du menar.

  Ang. chiliplantorna så hade de små vita blommor. Blir nog frukt i slutet av sommaren hoppas jag. Första gången jag/vi odlar så spännande!!!

 2. Emmy 6 juli, 2011 den 15:35 #

  Ha ha… en till som snöar in på olika saker. Just nu är det nektariner! Jag äter minst 2/dag tillsammans med keso. Men jag lägger även dem i sallader och mat. Jag är som om jag vore ständigt gravid och har cravings, det är bara livsmedlet som varierar….

 3. charlotta I matrepubliken 6 juli, 2011 den 22:50 #

  Hear you sister! Nektariner äter jag till mellis typ varje dag på jobbet. Love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: