TRÖTT & HUNGRIG

2 Jul

Efter en 2-dagars båttur, kom jag där trött och hungrig med armarna alldeles långa utav all packning och pannan i djupa väck för att jag febrilt försökte komma på vad jag skulle äta när jag kom hem. Jag fick nästan inte upp mobilen ur fickan när det ringde.

Det var LiLo som talade om att curry goaten som hon lagat vart jättegod och nu hade hon packat en lite låda med mat till mig. Vips så stod hon där som en hägring med rykande het currygryta nerpackat tillsammans med naanbröd till mig. Till trötta, hungriga och nästan svimfärdiga mig! Om jag vart lycklig? Det kan du hoppa upp och sätta dig på.

Jag släppte all packning så fort jag kom innanför dörren, kramade och pussade på sonen som jag inte sett på två dygn och skulle just till att äta min mat då jag upptäckte att sonen hunnit ner i min gryta före mig.

Sonen: Vad äre för mat du alltid smyger med när du kommer från LiLo? Kan jag få det här, det luktar jättegott?

Jag: Nä, men du kan få smaka. Okej, jag sa smaka, ställ tillbaka min mat nu!

Sonen: Det här är ju galet gott, den kvinnan kan laga mat! Bjud hit henne på middag!

Jag: Ska jag bjuda henne hit på middag, som jag ska laga menar du?

Sonen: Nej, så att hon kan laga.

Jag: Amen!

/Moma

3 svar till “TRÖTT & HUNGRIG”

  1. LiLo 2 juli, 2011 den 08:40 #

    Trevlig ung man det där : )

  2. Emmy 3 juli, 2011 den 22:59 #

    Det är väl en kanon idé att bjuda hem någon som lagar maten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: