Så somrigt, så svenskt och så himla gott!
Stekt torskrygg med färskpotatis, såsen består av creme fraiche, salt och peppar samt massor av pepparrot.
/Moma
Etiketter:Sommarfisk
Det ska jag testa!
Linn: Gör det, gott och väldigt enkelt!
Jag vill ha masor av pepparrot…;-)
Åh nu dog jag nästan lite av lycka. Torsk! Pepparrot!
Såå gott!! Vi åt torsk i dag, med inspiration från dig. Men med vitlöksmajoyogurt. Också med inspiration från dig, men från en helt annan rätt 🙂
Puss
Hotness: …
Kim: Nä, gå inte och dö nu!!
Sis: Vad kul att kunna ge tillbaka lite inspiration! ❤
Mmmmmmmm
Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:
Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Google-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Twitter-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Facebook-konto. ( Logga ut / Ändra )
Ansluter till %s
Meddela mig om vidare kommentarer via e-post.
Meddela mig om nya inlägg via e-post.
Det ska jag testa!
Linn: Gör det, gott och väldigt enkelt!
Jag vill ha masor av pepparrot…;-)
Åh nu dog jag nästan lite av lycka. Torsk! Pepparrot!
Såå gott!! Vi åt torsk i dag, med inspiration från dig. Men med vitlöksmajoyogurt. Också med inspiration från dig, men från en helt annan rätt 🙂
Puss
Hotness: …
Kim: Nä, gå inte och dö nu!!
Sis: Vad kul att kunna ge tillbaka lite inspiration! ❤
Mmmmmmmm