SPARRIS

18 Maj

Ingen har väl missat att årets sparris har anlänt, det lagas sparris i tidningar, bloggar och på restauranger. Min partner in crime, Queenie, lagar såklart också sparris på sitt jobb. Kolla får ni se.

/Moma

5 svar to “SPARRIS”

  1. Hotness 18 maj, 2011 den 11:19 #

    Ahh sweetie Queenie:-)

  2. LiLo 18 maj, 2011 den 18:32 #

    fick mej nästan sugen på vit sparris!

  3. Moma's Kitchen 18 maj, 2011 den 22:39 #

    Hotness: Visst?! 🙂

    LiLo: Inte en favorit? Jag har bara dåliga minnen av vit sparis. Jag var väl runt 6-7 år och hade svalt något vasst och mamma tvingade i mig en burk vit sparris för det ska visst linda in det vassa… Hua. Sedan har jag nog inte smakat vit sparris i vuxen ålder. Men det börjar kanske bli dags?!

  4. LiLo 19 maj, 2011 den 09:31 #

    Man kan också äta lite bomull om man svalt nåt vasst, troligen godare?

    Vi kanske ska ta risken att ge Vit Sparris en sista chans, jag ändrade mej ju angåend koriandern : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: