Ingen har väl missat att årets sparris har anlänt, det lagas sparris i tidningar, bloggar och på restauranger. Min partner in crime, Queenie, lagar såklart också sparris på sitt jobb. Kolla får ni se.
/Moma
Ingen har väl missat att årets sparris har anlänt, det lagas sparris i tidningar, bloggar och på restauranger. Min partner in crime, Queenie, lagar såklart också sparris på sitt jobb. Kolla får ni se.
/Moma
Etiketter:Fem Små Hus, Sparris, Världens bästa Queenie!
Nina om Tomatmarmelad | |
Moma's Kitchen om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om EN MJUK KAKA | |
Tatjana Olsson om EN MJUK KAKA | |
Chris om SURPRISE PEPPER | |
Moma's Kitchen om Karibisk rom- och choklad… | |
Birgitta Sundqvist om Karibisk rom- och choklad… | |
Moma’s jamaica… om Steam Fish- en jamaicansk… |
Ahh sweetie Queenie:-)
fick mej nästan sugen på vit sparris!
Hotness: Visst?! 🙂
LiLo: Inte en favorit? Jag har bara dåliga minnen av vit sparis. Jag var väl runt 6-7 år och hade svalt något vasst och mamma tvingade i mig en burk vit sparris för det ska visst linda in det vassa… Hua. Sedan har jag nog inte smakat vit sparris i vuxen ålder. Men det börjar kanske bli dags?!
Man kan också äta lite bomull om man svalt nåt vasst, troligen godare?
Vi kanske ska ta risken att ge Vit Sparris en sista chans, jag ändrade mej ju angåend koriandern : )
Ja, en sista chans tycker jag!