VEM SKA TRÖSTA KNYTTET?

19 Apr

Ungefär en timme  innan jag skulle sticka iväg på lägenhetsvisningen igår ringde lägenhetsinnehavaren. ”Öh… vi behöver nog lite mer betänketid.. i öh… några veckor. Men du kan ju komma och kolla ändå om du vill.” Suck, nej det vill jag inte, för jag har typ redan flyttat in, trots att jag inte vet hur lägenheten ser ut ens på kort.

Min mamsing skulle följt med och tittat på lägenheten, men vi åkte och tröstshoppade i stället. Tröstshoppingen hjälpte föga. Det kan ha berott på att jag endast hittade ett par skoinlägg. Jag har fortfarande inget att ha till. Men jag fick komma hem till mamma och pappa på tröstmiddag. Hederlig mat, ugnsgratinerad broccoli och kassler, gott. 

Till efterrätt åt vi min sjukmat, det vill säga, det jag alltid ville ha när jag var liten och sjuk, så liten att jag inte kunde göra mig förstådd, hopperoppa. – HOPPEroPPA!

Nyponsoppa! Varm nyponsoppa med en klick grädde eller vaniljglass och mandelbeskbeskvier fick jag, sedan gick det onda bort. Lägenheten var nog ändå sliten och ful, tror ni inte, eller så ringer de snart, visst?

 

– Buhuuuuhu!

/Moma

4 svar till “VEM SKA TRÖSTA KNYTTET?”

 1. @Spisat 19 april, 2011 den 08:37 #

  Meh.. 😦

 2. LiLo 19 april, 2011 den 10:43 #

  Trist av dom : (
  Fast det är ju inte som om jag inte tänker vara glad så länge du finns kvar i Bagis och vallar mig på kvällarna!

 3. Lena 19 april, 2011 den 11:55 #

  Hur långt bort tänkte du flytta då? Dalarna? 😀

 4. Moma's Kitchen 19 april, 2011 den 13:26 #

  Spisat: Visst!

  LiLo: Sötnos!

  Alma/Lena: Nä du, bara till andra sidan söderförort: -)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: