HUSBYTE

17 Apr

 

De som var här igår och kikade på min lägenhet ringde tillbaka på eftermiddagen och meddelade att de var intresserade utav byte. På måndag ska jag titta på deras, så får vi se om vi snart flyttar. Hoppas, hoppas!

Några andra som också behövde få flytta var mina två Scotch Bonnet som jag fått av Hotness, de växer så det knakar. Hennes har stått i växthus med växtlampa, mina har bara stått på fönsterbrädan och fått det ljus naturen haft att erbjuda. Behöver jag säga att mina växer oroväckande lååångsamt, de har inte lagt på sig tillräckligt och ändå börjar de tappa några av sina ytte-pytte-små karaktärsblad.  

Här om dagen fick hennes byta upp sig från mjölkkartongerna till nyköpta terracottakrukor, tjusigt värre.

Mina stackare får allt stå på tillväxt ett tag till.

Redo för krukbyte, rötterna har vuxit ut mot krukkanterna.

Scotch Bonnet i sina nya lyor.

-Smell ya later!

/Moma

3 svar till “HUSBYTE”

  1. Hotness 18 april, 2011 den 08:47 #

    Den där Hotness verkar vara en jävel på att odla:-)

  2. charlotta I matrepubliken 18 april, 2011 den 09:19 #

    ojojoj, hoppas att det går vägen med flytten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: