ÖL

19 Mar

Nyheter och tillfälligheter

Jag gillar att kolla nyheter och det tillfälliga sortimentet när jag går på Systemet. Den här gången köpte jag med mig två flaskor öl att provsmaka. Det ena var Modus Hoperandi som är en IPA (India Pale Ale) som bryggs av Ska Brewing Company, Colorado, USA. Det andra var, Zeitgeist, en ekologisk svart lager (heter det så?) som bryggs av Brewdog, Fraserburgh, Scotland.

Appropå öl, så tycker jag att du ska spana in Magnus Barks blogg Ofiltrerat, den killen kan sin öl! Därför överlämnar jag beskrivningen av Modus Hoperandi och Zeitgeist åt Magnus, det känns på något vis mer rättvist gentemot öl och läsare.

Varsågod, klicka på länken så kommer du till beskrivning av  Modus Hoperandi samt av Zeitgeist.

Jag återkommer dock  inom kort med smakrapport!

/Moma

2 svar till “ÖL”

 1. Therese 19 mars, 2011 den 10:17 #

  Båda dessa öler är riktigt goda. Jag har druckit Zeitgeist flera gånger. Senast igår. Modus Hoperandi är god också.

  En annan bloggare som jag tycker du ska spana in är BeerSweden. http://www.beersweden.se/

  • momaskitchen 19 mars, 2011 den 10:28 #

   Kul att höra! Tack för tipset, jag skuttar genast iväg för att kolla!
   Ha en trevlg lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: