SMOOTHIE

14 Mar

Jag hade frukost-dejt med pappsen och lillsyrran i fredags, supermys. Pappsen ville gå på fik men vi ville fika hemma  hos dem i lugn och ro, som värsta pensionärerna, och då blev det så. Vi skulle lyxa till det lite och köpte bland annat Carlshams Havtorn Smoothie.

 Syrran gillade, pappsen rynkade misstänksamt på näsan innan han ens smakat och inte blev det bättre när han väl smakat. Jag ville gärna gilla , men, nä, den smakade jolmigt och havtornssmaken var för tunn.

Den är bland annat gjord på havre, kanske är det den som spökar..? Pappa sa:  nä, det är något jag inte känner igen… det gillar jag inte. Men gillar man andra havreprodukter så kanske man även gillar den här.

/Moma

2 svar till “SMOOTHIE”

 1. @Receptomaten 15 mars, 2011 den 01:47 #

  Havtorn är en intressant doldis som kommer mer och mer. Själv hade jag nog inte smakat havtorn i någon form ända till i höstas.. Men sen var jag till Restaurangakademien och fick en burk hemlagad sylt som minne och bara någon vecka senare lika från Tyrol 🙂
  Ett par teskedar i en skål med yoghurt, gärna matlagningssorten, blir himla bra.
  Men nu måste jag ju prova göra smoothie å!

  • momaskitchen 15 mars, 2011 den 14:56 #

   Jag har inte heller riktigt hunnit bekanta mig med havtorn, bara testat juice (tror jag det var). Jag tycker att det påminner lite om nypon, lite syrligt sådär. Det var dock inte själva havtornsmaken jag hade problem med!

   Men havtorn ska vara nyttigt, fullt med antioxidanter och c-vitamin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: