TEKNIKSTRUL

9 Mar

Eller, som man bäddar får man ligga.

Nu är det äntligen ny vecka, efter vad som kändes som ett evighets-sportlov. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt barn och jag spenderar gärna all tid i världen med honom. Han är dock av annan åsikt, det finns tusen andra saker han hellre gör än att spendera tid med sin mamma. Han är 16 år och allt är alltså som sig bör.

Han checkade ut från skolan och in i lovets förtrollade värd med en kasse läsk och chips, nej inte påse- kasse!

Sedan checkade han in i sitt rum framför datorn och förflyttade sig inte annat än mellan toa, dator och säng medan jag tänkte, man väljer sina strider och vem har dött av datorspel och föda endast bestående av fett och socker.

Om det ändå vore så att man blev snäll och rar av kombinationen datorspel och den dieten så hade jag mest troligt sett mellan fingrarna. Men det, kära vänner, kan jag meddela att man INTE blir, utan man blir ganska odräglig.

Så efter några dagar entrade träsktrollet det förlovade landet och slet ut modem och sladdar så att alla delar flög.

Men som sagt, det är ny vecka nu och jag väntar på ny strömkabel till mitt modem, det kan ta några dagar och till dess blir det nog aningen glest här inne. Vad gäller tonårstiden, lär det dock ta mer än ett par dagar så be för mig!

/Moma
Ps. Bilden är lånad av sonen.

4 svar till “TEKNIKSTRUL”

 1. LiLo 9 mars, 2011 den 21:51 #

  Ojoj va modem, sladdar och andra tillbehör det har rykt hos oss!
  Tagit med mig till jobbet, gömt på fiffiga ställer som jag glömt, you name it : )

  Det går över…suck!
  Kram

 2. Lola 10 mars, 2011 den 00:51 #

  Jag lovar att be för dig, men kan inte lova att det hjälper! (Jag e ju inte så haj på det där med att be 😉 )

  Men en sak kan jag lova, det är övergående…..men kämpigt när det pågår!

  Kramar till den lidande mamman!

 3. momaskitchen 11 mars, 2011 den 17:31 #

  Söta ni- ja, det går väl över!
  Nu har i alla fal sladden kommit med posten så snart borde jag vara igång ordentligt igen 🙂

 4. Lena 16 mars, 2011 den 06:57 #

  *fniss*
  Igenkänningfaktor: skyhög!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: