B-DAY

5 Mar

Så var det min tur att fylla år då. I vår släkt firar vi alltid någon form av surprise-födelsedag, det innebär att de som kommer de kommer, när de kommer, ja, om de kommer. Hängde du med? Knappt jag heller.

I vilket fall gör det kalasandet lite svårplanerat, så i år har jag gjort en liten buffé med lite småplock och försökt att sprida ut ryktet att jag inte kommer vara hemma före klockan 17.00. Hur ska man annars hinna fixa, städa och dra en borste genom håret?

Nä, det här går inte jag måste ta ut fikat ur ugnen!

-Smell ya’ll later!
/ Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: