LEKTYR

22 Feb

Jag fick en trave gamla Allt om mat av Mamman i veckan. Först tänkte jag ‘hur kul är det med gamla tidningar??’.

Men det är väl med mat som med musik, det mesta är redan gjort så det gäller bara att presentera det i ny tappning. Så vi får se vad jag hittar för gammal skåpmat.

/Moma

4 svar to “LEKTYR”

  1. @Spisat 22 februari, 2011 den 11:32 #

    Guldgruva precis som med gamla kokböcker och receptkort 🙂

  2. LiLo 22 februari, 2011 den 13:24 #

    Om inte annat kan du få till en klämmig ”temamiddag”
    Jag har en gammal bok av Oscar Knaust, har inte direkt provlagat ur den, men det är härlig läsning. Underbara namn på kapitlen ”Tankar kring en liten kanin” eller ”Hur man föryngrar en höna” !

  3. momaskitchen 22 februari, 2011 den 16:48 #

    Spisat: Men eller hur! Jag har redan bläddrat lite ur något nummer från 2007. Det var året då Tommy Myllymäki vann Årets Kock och i år, fyra år senare, kammar han hem silver i Bocuse d’Or final!

    LiLo: Tuppen jag vill veta hur man föryngrar en höna! Jag menar, man är ju ingen spring chicken längre!

  4. LiLo 22 februari, 2011 den 18:01 #

    Tveksamt om Oscars tips funkar på gamla kackelhöns!!
    Men boken är härlig ändå. Har även ett häfte från 1912 med lite klämmiga recept och många fina förslag på hur man kan lägga upp smör på trevliga sätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: