I ÄRLIGHETENS NAMN

22 Feb

Feeling hot hot hot

Fast jag tycker att  596 kr/kg är lite väl saftigt för färsk chili. Jag undrar just när mina små bäbisar ska komma upp och ge mig frukt..? Jag kan hålla med om att jag har extremt lite tålamod för att vara hemmaodlare, då det mesta faktiskt tar tid. Ganska lång tid dessutom.

Brrr

Förresten, fryser du? Ratta in Radio Trinibashment och klicka på ”streaming live” så får du senaste socamusiken och alla uppdatering inför årets stora folkfest; TnT Caaaarnival, som i år är är mellan den 7-8 mars.

-Hepp!

/Moma

2 svar till “I ÄRLIGHETENS NAMN”

  1. LiLo 23 februari, 2011 den 09:28 #

    Men WTF??? E dom inte kloka?
    Tur att även mina bebisar tittat upp, bara vit habanero som tjurar ännu! Fyra andra sorter gläder oss, till helgen är det nog dags att de får flytta till egna små ”krukor”

  2. hotness 23 februari, 2011 den 11:31 #

    VI KOMMER BLI MILJONÄÄÄÄÄRER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: