ALLT ÄR BILLIGARE I JORDBRO

20 Feb

The land of Queenie

Jag och cirka tio till är bjudna hem till Queenie idag på middag. Äta mat som någon annan lagat, I lööv it! Jag pratade med henne i morse, då höll hon på med couscous-sallad, svampröra, vaniljkräm samt chokladkaka… Det ska bli sååå gott!

Men jag måste åka lite tidigare för jag ska hinna handla hem lite ris och grönsaker medan jag är i metropolen Jordbro, där finns alltid färsk koriander, färsk bladpersilja, bästa basmatiriset (Kurda) samt och lite annat smått och gott och det är alltid billigare där än här.

Sedan finns det alltid roliga tvättmedel och diskmedel, som luktar utomlands och skurmedel som man inte vill veta innehållsförtekningen på, för det gör verkligen rent. Då menar jag både köksluckor och insidan av händerna. Fast sånt medel använder inte jag, jag använder Grumme grönsåpa. Det känns bättre att städa lite oftare än att man måste gå på med racer-medel.

Jag avlägger såklart rapport om den fantastiska middagen lite senare, för jag vet att det blir superfabilöst- det blir det alltid när Queenie lagar mat!

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: