KYCKLINGGRYTA MED TOMATER & VITT VIN

16 Feb

Idag blev det en favorit  repris, mustig och god kycklinggryta med hela skalade tomater, oliver och vitt vin. Gott så det förslår!

Receptet hittar du här:

Jag varierar den här grytan lite beroende av vad jag har hemma, ibland har jag i champinjoner,  ibland färsk basilika osv. Grytan har en bra grund med det vita vinet så det är bara att testa sig fram med olika ört- och grönsakskombinationer.

-Smaklig spis!

/Moma

2 svar till “KYCKLINGGRYTA MED TOMATER & VITT VIN”

  1. Inger Lundqvist 15 augusti, 2011 den 20:56 #

    Jag prövade till slut den här rätten och den var jättegod. Jag hade faktiskt kantareller i också och det funkade bra. Först provlagade jag den för att vara på den säkra sidan och sedan hade jag den som bjudrätt. 🙂

  2. Moma's Kitchen 15 augusti, 2011 den 22:19 #

    Inger: Vad kul att höra, hoppas du hittar nåt mer kul att testa här inne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: