MINA CHILIFRÖN

9 Feb

Jag skulle skaka in lite luft i påsen, som jag har över mina nysådda chilifrön, för att släppa in lite luft, gissa om jag blev förvånad då det redan hade kommit upp två skott! Det var ju bara 8 dagar sedan de åkte ner i jorden.

Jag blev tvungen att gå i genom mina chilifröer för att se vilken sort det var och det visade sig att det var bonusbarnet Nu Mex JoE Parker som hade kommit upp, det kunde man ju fatta att det inte var de tjurskalliga västindierna i alla fall…

/Moma (med barn igen)

2 svar till “MINA CHILIFRÖN”

  1. LiLo 9 februari, 2011 den 20:16 #

    Grattis!
    Nu är här äntligen klart, så till helgen blir det nog äntligen sådd på jämna sidan av Emågatan

  2. hotness 11 februari, 2011 den 23:06 #

    Jag har en del gröningar som står här och väntar på dig. Scotch Bonnet såklart. I stora lass. Samt tomater och gurka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: