COOP MÛSLI

7 Feb

Köpemüsli

Jag testade en ny müsli i dagarna och jag tyckert den är jättegod. Den innehåller kanske lite väl mycket russin, men tar igen det på att innehålla hela rostade hasselnötter samt torkad cocosflakes, väldigt mumsig och ”Coop müsli, Fruit and Nuts” var namnet!

Annars kan man ju alltid göra egen, här finns recept på Momas müsli:

https://momaskitchen.se/2010/05/12/musli-extra-allt/

/Moma

3 svar till “COOP MÛSLI”

 1. LiLo 7 februari, 2011 den 15:41 #

  Det finns två liknande på ICA och framför allt en på Lidl, den är absolut bäst! Jag brukar ta en deciliter müsli och knappt två deciliter vatten, micrar en-två min rör och och sen in lika länge igen. Till det lite havremjölk och:
  Tjong i buljongen, så rullar jag i gången, dagen alltså!

 2. Therése 18 december, 2011 den 11:08 #

  jag och en vän till mig i karlstad tycker den ör jättegod också. Hon tipsade och bjöd på den.. Jag funderar på att göra en egen då jag gillar nöterna mest och inte kokos

  • Moma's Kitchen 20 december, 2011 den 15:18 #

   Det tycker jag att du ska göra, hemgjord är alltid godast! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: