4-ÅRSALAS

31 Jan

Liten smula har blivit lite större

Igår fyllde ena småsmulan fyra år och utav sin moster hade han önskat sig rosa maripantårta och sånt man kan göra. Sånt man kan göra brukar vi göra och det kan vara allt från att åka spårvagn till att gå på museum.

Det är klart moster bakade rosa marsipantårta till grabben och nästa gång vi gör något tillsammans ska vi gå på teater och se ”Astons stenar” på Teater Pero och så ska vi äta lunch eller gå på kondis, det blir toppenbra!

 

/Moma

12 svar till “4-ÅRSALAS”

 1. Lena 31 januari, 2011 den 13:04 #

  Du måtte vara ”bästemoster”! Gulle!

  P.S. Jag har beställt mitt domännamn! Det fanns nu 😀
  *fanfar*

  • momaskitchen 31 januari, 2011 den 15:52 #

   Tack 🙂
   Åh, se man på, se man på, det var inte illa. Angående blogg så vete 17 om jag fortfarande höjer WP till skyarna, jag är ganska less på att allt ska göras via *fula ord* css:en, det är för avanserat för mig!

   • Lena 31 januari, 2011 den 16:11 #

    Hm! Fast jag kan ju skriva kod och kan css så … vi får se. Men jag har ju heller ingen lust att göra det själv, sa latmasken.
    Har du något annat förslag? Det finns ju några att välja på.

 2. LiLo 31 januari, 2011 den 16:35 #

  En del fyller år i morrn….inte 4 precis men ändå…

  • momaskitchen 31 januari, 2011 den 17:57 #

   Lena: Vadå inge lust?? Du kan ju göra hur många bra och roliga tillägg som helst om du är haj på css!! Grunden får du ju såklart redan fixad men så gott som alla tillägg måste läggas in i css:n. Fast förutom WP så har jag ingen koll… och jag har inget idare koll på det helr :-)Spisat vet nog, jag skulle lita på honom om jag var du!

   • Lena 31 januari, 2011 den 18:10 #

    Spisat har jag alltid frågat när det varit nåt knepigt! Han är min mentor, min ledstjärna och mitt ljus i mörkret! Ja, du vet 😉
    Dig? Jo, dig älskar jag bara!

  • momaskitchen 31 januari, 2011 den 17:58 #

   Lilo: Fast 34 är inte illa pinkat det heller!! 🙂

 3. Barbro 1 februari, 2011 den 17:20 #

  Skitsnygg tårta, och god!

 4. Sis 4 februari, 2011 den 17:05 #

  Såå fin och så uppskattad!! Helt klart en bästemoster alla kategorier!

  Tack syrran!

Trackbacks/Pingbacks

 1. HALLONMOUSSETÅRTA « - 23 augusti, 2012

  […] har något inbyggt fel och kan absolut inte säga nej till de små avkommorna (jodå, det finns en till). Småsmulornas önskan är min lag- och såklart fick hon en jåsa […]

 2. DET KÄNNS SOM IGÅR « - 15 september, 2012

  […] vad tiden snurrar på fort ibland, ett år blir till två och tre, fyra och mosters fina småsmula har hunnit bli fem år! Idag ska vi dit och käka mat och tårta. Förra […]

 3. Här var det smuligt värre « - 26 januari, 2013

  […] sitt födelsedagskalas ville han ha en tårta med marsipan och en med choklad av sin moster och i vanlig ordning så fick han såklart […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: