FINNTORPS BAGERI

30 Jan

Stoppet före Hotness Mansion

Innan jag drog till Hotness i torsdags på arbetsläger handlade jag med mig lite godsaker från Finntorps Konditori.  Förutom deras juvliga valnötsbröd så handlade jag med mig tre stora semlor samt en liten påse parmesankakor som vi skulle ha ätit till vinet som vi aldrig drack.

Spana in tårtorna, de såg verkligen jättegoda ut!

Detta bildspel kräver JavaScript.

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: