LURAD

24 Jan

Tröttmössan aka Moma

Jag är tydligen en så pass trött människa att mina kompisar måste lura mig för att få träffa mig, och tur är väl kanske det. Queenie sa att jag skulle komma och möta upp henne på hennes jobb idag när jag slutat mitt, hon lockade med att vi skulle käka lunch tillsammans på hennes jobb. Tror ni hon hade slutat när jag kom? Nä, hon var inte direkt precis sådär jättefärdig. Hon slutade en sådär två timmar efter att jag kommit.

Fast det var bra, för jag fick hänga med henne bak i kulisserna och jag blir som barn på nytt när jag kommer in i ett kök, det är så härligt med all mat.

Jag lyckades tjata till mig att få röra och pilla lite och så fick jag provsmaka mig igenom hela buffén som hon lagat, det var oxfilé, sallad på vaxbönor & harry couverts, couscousallad med oliver & fetaost,stekt portobello, shitake & skogschampinjoner, rostad sparris, potatistartar med löjrom och slutligen färsk frukt och halloncheescake och kaffe, allt var supermumsigt.

Så även om det bara var jag som åt och hon fortfarande jobbade så var det en härlig dag, helt i min smak!

 

Titta och njut!

Detta bildspel kräver JavaScript.

/Moma

7 svar till “LURAD”

 1. @Receptomaten 25 januari, 2011 den 01:01 #

  Nä, det är inge alls synd om dig. Punkt slut 😉

 2. LiLo 25 januari, 2011 den 11:19 #

  Vilket trevligt lureri!

 3. Barbro 25 januari, 2011 den 14:36 #

  Vill också bli lurad! Var kan man äta allt detta goda?

  • momaskitchen 25 januari, 2011 den 16:58 #

   Om man caterar Queenie så kan man få äta allt det goda, alternativt våldgästar henne bakom kulisserna på hennes jobb då detta inte är från den ordinarie menyn:-)

 4. Carina Kårsell 25 januari, 2011 den 17:56 #

  Vad mysigt! Jag blir jääätegärna lurad också!!!! 😉

 5. momaskitchen 25 januari, 2011 den 20:47 #

  Nä, hörni, ni har så rätt- inte var det särskilt synd om mig inte! 🙂

 6. Lena 27 januari, 2011 den 13:48 #

  Jag följer så klart med dig nästa gång! Jag är jäääättelättlurad 😉
  Och vem sa att det var synd om dig???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: