JAG ÄR SJUKT HUNGRIG

13 Jan

Jag har bara ätit en fralla idag, trodde jag skulle direkt hem efter jobbet så att jag kunde käka när jag kom hem. Jag skulle bara svänga förbi och plocka upp min mobiltelefon som varit på lagning i två veckor.

Omvägar

Men jag blev kvar i butiken i drygt 45 minuter för telefonen funkar fortfarande inte så den fick åka tillbaka till verkstan. För inte ska det ta mellan 40-60 sekunder för telefonen att navigera sig fram mellan olika sidor, det betyder i så fall att det tar mellan 3-6 minuter för att kunna söka en resa via Sl:s hemsida. Vem har tålamod för det? Tuppen inte jag!

Snabb energi

Nu ska jag dricka en smothie som jag gjort på apelsin, banan och lättfil och hoppas på att jag piggnar till innan jag råkar döda någon. Apelsinerna som jag köpte på min Konsum var förresten sjukt goda!

/Moma

Ett svar till “JAG ÄR SJUKT HUNGRIG”

  1. Lena 14 januari, 2011 den 02:11 #

    saaatans elände

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: