VARDAGSLIV

12 Jan

Rester

Rester är så bra när man far hit och dit. Jag kom just hem från Hotness, jag har varit hos henne och kikat på lite nyinkomna smyckesdelar och jag kan inte säga annat än att jag längtar tills vårkollektionen släpps, turkost och orange, ljusgrönt och lavendel… så fint och jag längtar jättemycket!

Men nu är jag hungrig och tur som är slipper jag laga mat idag och kan välja mellan gårdagen middag eller min Split Pea Soppa, alltså ärtsoppa fast med potatis, lime och koriander, som jag gjorde här om dagen. Prisa rester!

Gårdagens middag har jag inte hunnit skriva om ännu eftersom jag var uppe på 8:e (?) våningen i Sky Baren på Radisson Sas Hotell tillsammans med bästa systrarna Gustavsson och drack champagne igår kväll, himla trevligt på en tisdag.

Nä, nu är det dax för mat och det får bli soppa!

/Moma

 

4 svar till “VARDAGSLIV”

 1. LiLo 13 januari, 2011 den 09:12 #

  jag ska koka soppan idag, hittade bara skalade, ej delade ärtor men tänker baske mig inte dela dom heller, det får ta lite extra tid..
  Varför finns inte fryst koriander som det finns massa andra kryddörter??? Dumt!
  Hör gärna av dej om du vill traska, hittat broddarna

  • momaskitchen 13 januari, 2011 den 15:50 #

   Findus har några frysta örter som kallas för Thai-mix, eller något liknande, med bla citrongräs, koriander och ingefära, men jag tycker inte att de smakar ett jota… Ta en sväng förbi Olof Palmes gata, där hittar du finfin koriander!

   Traska till helgen kanske?
   Kram

 2. LiLo 13 januari, 2011 den 21:16 #

  Det blev bladpersilja i samt slantad lammkorv. Jag gillade den skarpt, gossen gillade inte ärtorna och Maken tyckte nog inte att soppa var mat, de äter inte det alls där!
  Så jag har matlåda i morgon!

  • momaskitchen 14 januari, 2011 den 21:21 #

   Hahaha, ja, mannen och sonen dina resonerar likt min son:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: