JAMAICAN RUM CAKE

9 Jan

Queenies mammas romkaka

Denna lilla godsak hamnade i Moma’s Kitchen efter små omvägar via olika hem. Det är Queenies mamma som bakat den traditionella jamaicanska romkakan. Den var nog, tyvärr, inte tänkt att landa i mitt kök utan var nog mer avsedd att avnjutas i familjens sällskap eller åtminstone av familjen och de närmsta under julen.

Men boy oh boy, jag kan lova att jag åt den med andakt, den var helt enkelt superlicious! Den var sockerkakskakig fast tyngre och saftigare och med en fantastisk smak av rom, det fanns även bitar av nötter och kanderad frukt i, den var smakrik och alldeles lagom söt,  mumsisch!

Nu är mitt huvudbry hur jag ska kunna få tag i receptet, för om jag har förstått rätt så är inta alla lika glada som jag att sprida vidare sina recept. Men med lite list och viss övertalning av någon av systrarna Sisters så kanske det kan gå..?

/Moma

2 svar till “JAMAICAN RUM CAKE”

  1. Tina´s Mat 9 januari, 2011 den 15:41 #

    Håller tummarna att du lyckas få tag i receptet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: