NYÅRSDAGEN

2 Jan

Pigg som en mört

Igår vaknade jag pigg och utvilad utan att ha minsta ont i håret! Det är skönt att slippa vara seg och ha läskigt sug efter konstig mat man knappast gillar annars.

Eftersom jag sakta men säkert börjar inta samma form som Muminmamman, cyklade jag in årets första dag på träningscykeln som mest har fått tjäna som dammsamlare under det gångna året. Det var en ganska flåsig färd och jag var glad och nöjd när den var över.

Pulkautflykt

Medan alla andra köade utanför lokala pizzerian med en videofilm i ena handen och en säck lösgodis i andra åkte jag iväg med Småsmulorna, syster och svåger på pulkautflykt till Hellasgården, supermys!

Flit

Innan jag lämnade hemmet hade jag redan hunnit träna, baka bröd och göra utflyktslunch som bestod av nybakat bröd med parmaskinka och hemgjord pesto samt potatissoppa, inte illa pinkat! Efter cykelfärd och pulkautflykt var jag hög på energi resten av dagen och kvällen, så det var välflåsat!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: