MERA BUBBEL

30 Dec

Champagne

Jag har ganska nyligen kommit på att jag verkligen gillar Champagne, jag tycker om den där brödiga doften som påminner lite om finsk bastu. Nu dricker jag väl inte champagne så fasligt ofta för det, även de mer prisvärda sorterna brukar ju kosta några hundralappar. Men en drink på krogen kostar väl mellan 110-140 spänn och det är ju inte heller helt billigt. Så efter ett par krogdrinkar är du ändå uppe i summan av en flaska prisvärd champagne och då tycker inte jag längre att det känns lika omotiverat köpa hem Champagne.

Finaste grannen

Jag har världens finaste granne och hon fyllde år samma dag som min son. Jag har inte hunnit att fira henne ännu men idag har jag inhandlat lite godsaker som hon ska få. En Falbygdens Gruyère, Skärvångerns Blå-ädel och Get-brie, Falbrygdens Päron- & Granatäpplemarmelad med Calvados, Casa Matildas Olive Verdi, Bornholmska rågkex samt en halvflaska Alexandre Bonnet Grande Réserve Champagne.

Så här sa Vinklubben om vinet: ”Alexandre Bonnet Grande Réserve Brut har ett pris som tillsammans med ryggraden av pinot noir gör att vinet passar utmärkt till festliga middagar för många personer. Stilig fruktig smak av bröd och olika citrusfrukter. Till mat eller som aperitif.”

/Moma

3 svar till “MERA BUBBEL”

  1. Sis 30 december, 2010 den 18:13 #

    Åhh, önskar att jag hade en granne som du!!

  2. momaskitchen 30 december, 2010 den 21:31 #

    En som är som min granne eller en som är som jag? Fast du har ju mig som syrra och det är ju inte illa pinkat det heller!! 🙂

  3. Sis 1 januari, 2011 den 23:37 #

    En som du och inte en som du har! Absolut inte illa pinkat att ha dig som syrra, men tänk om man kunde få det ännu bättre med en granne som du också!? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: