JULKLAPPEN SOM HAMNADE FEL

23 Dec

Oops

Hahaha, hysteriskt roligt; igår tog jag, efter önskemål, med en bit västindisk  julkaka åt min kollega. Jag hängde den på hennes galge i omklädningsrummet och i morse när jag mötte henne i omklädningsrummet undrade hon vart jag hade hängt hennes kaka igår för hon hade inte hittat den. Jag svarade att jag hängt den på hennes jackgalge, varpå jag får syn på att hon har en grön jacka och inte en svart som jag trott. 

Så nu var den en annan kollega som gick hem med kakan, nämligen min chefs mamma. Jag jobbar i ett familjeföretag och hon och jag är alltså kollegor, hon var dock ledig idag men jag kan inte sluta fundra över vad hon tänkte när hon hittade en insmugen julklapp från mig bland hennes kläder som det stod ”God Jul & Kram” på..? Vi är inte så jättetajta, åtminstone inte så tajta att vi ger varandra kramar och presenter.

Så nu kommer min julkaka med andra ord att fira jul med min chef , hans mamma och deras respektive och allehanda släktingar… bra eller dåligt,  jag vet inte men lite konstigt känns det, lite som om jag har smugit mig in bakvägen.

/Moma

2 svar till “JULKLAPPEN SOM HAMNADE FEL”

  1. LiLo 23 december, 2010 den 12:54 #

    Va spännande för julkakan och vem vet? Det kanske för med sig oväntade effekter!

    God Jul och Gott Nytt År, Kram

  2. Queenie 26 december, 2010 den 17:16 #

    Hahaha, så det kan gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: