DEGEN FRÅN IGÅR

18 Dec

Frullebröd

Inte vart det något fel på mitt frukostbröd inte, det vart luftigt och gott samt lite grövre än det förra- very najs!

Receptet hittar du här: https://momaskitchen.se/2010/12/17/trott/

/Moma

Ps. Du vet väl att du kan kolla om ditt bröd är klart med hjälp av en digitaltermometer? Innertemperaturen ska vara på 96-98 grader.

Ett svar to “DEGEN FRÅN IGÅR”

  1. annakarin.nilsbo 18 december, 2010 den 17:33 #

    Mmmm va gott brödet såg ut! Duktig du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: