TÄVLINGEN ÄR AVGJORD

8 Dec

Bosch Tassimo

En vinnare i min header/logotyptävling är utsedd och nu ska jag iväg och träffa henne och överräcka priset,  En Bosch Tassimo kapselmaskin. Jag kommer att annonsera ut vinnare och vinnande bidrag i samband med att bloggen kommer att krönas med sin nya header.

Det är alltid lite nervöst att träffa folk via Moma’s Kitchen i verkliga livet, det känns lite som ”ta taa- här är jag bakom masken, jag menar bloggen”.

Tjejen jag ska möta har en förkärlek till massmördare. Jag hoppas det inte vållar några större bekymmer, typ som att det bli dött här inne efter att jag har träffat henne. Det skulle vara lite jobbigt faktiskt. Vem vet, det kanske inte är hon  jag har sett på alla bilder i hennes blogg, det kanske är random googlebilder ur en småbarnsmammas liv…

Näväl, den som lever får se!

 

 

/Moma

2 svar till “TÄVLINGEN ÄR AVGJORD”

  1. Malin 8 december, 2010 den 13:52 #

    Så hon gjorde en header åt dig. Älskar hennes designer 🙂

  2. Sis 8 december, 2010 den 22:36 #

    Hurra hurra vad kul!! Det ska bli så kul att se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: