LITE MYCKET NU VA

8 Dec

Jag lever

Nu är jag tillbaka från mötet med vinnaren av min header/logotyptävling- och jag lever. Det gick såklart bra, så fort bussen svängde in mot Älvsjö station såg jag henne med den gröna barnvagnsbussen med ett stycke Korv och ett stycke Ninja i. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag känner mig glad i magen att det var just hon som vann. Nu är det bara lite färgjusteringar samt lite småpill som ska göras innan det är helt klart.

Jag lever i dubbel bemärkelse

Jag lever mitt liv och så lever jag Momas bloggliv, bilderna kanske kan ge en liten hint om hur det kan se ut. Ibland lever vi samma liv,  för det mesta gör vi nog det. Fast Moma är mycket mer pigg på att testa nya saker och meka om recept än vad jag är. Som igår till exempel, jag var skitsugen på pressgurka och till det tänkte jag äta hederliga köttbullar, potatis och himmelsk god gräddsås. Moma vart grinig, sa hon redan hade skrivit om det och att jag kunde väl hitta på något roligare. Ibland är hon jäkligt krånglig och ganska jobbig att leva med. Vad är det för fel på enkelt liksom? Hon vann i alla fall inte middagsbattlen igår, utan vi åt The Swedish National Dish med grace, det vill säga tills vi var stoppmätta.

Fast vad spelar det för roll egentligen, hon har liksom ändå lyckats ta över hela köket. Halva spisen är full med apelsin- och mandarinskal och köksbordet är belamrat med rom och olika sorters torkad frukt. Köksskåpen är fulla med små ätbara julklappar, hallå, jag ska inte ens ge julklappar till vuxna i år och någonting säger mig att Småsmulorna inte blir överdrivet glada åt kanderade skal och tahitivaniljsocker…

Fasiken, det börjar bli lite svettigt det här. Hon har lyckats tjata till sig en egen Facebook-sida också, var ska det här sluta?

Vårt köksbord/Momas kontor

Skalen, som ska kokas i omgångar i mellan 5-10 dagar.

/Jag och mitt alter ego Moma

2 svar till “LITE MYCKET NU VA”

  1. Sis 8 december, 2010 den 22:41 #

    Det är så fantastiskt kul att läsa det du skriver! Jag skrattar ofta högt 🙂

    Ps. Småsmulorna hälsar att de bara ääääälskar tahitivaniljsocker, kanderade citrusskal o annat ätbart och de kan inte tänka sig någon bättre julis.

  2. Lena 13 december, 2010 den 23:45 #

    Förstod väl att du var två! En supertrevlig typ och en mindre otrevlig och fantastisk! Tack för att du drog fiskfjällen från mina ögonlock!

    luv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: