BRING THE FIRE WATER

19 Nov

Angostura Rom

I måndags släppte Systembolaget sina vinternyheter, med i sortimentet var en 7-årig rom från Angostura, Trinidad & Tobago som såklart fick följa med Moma hem. Tro nu inte att jag kan något om rom för det gör jag inte. Men Bengt-Göran Kronstam, han vet. Kolla här får du se: http://www.dn.se/mat-dryck/dryck/vinternyheterna-ar-har-1.1208180

/Moma

2 svar till “BRING THE FIRE WATER”

  1. Sambon 20 november, 2010 den 23:43 #

    Nu blir jag sugen !!!! 7-årig rom från angostura.
    Spännande, lite märkligt att alla whiskeynördar inte fattat att rom är lika gott och har lika mycket karaktär. Ska prova, tack 🙂

    • momaskitchen 20 november, 2010 den 23:50 #

      Nämen, titta, har jag inte fått finfrämmande i mitt kök minsann! Jag har inte smakat den ännu, men jag lurade mor min att köpa en flaska, hon tyckte den smakade mycket arrak men pappsen tyckte den var god. Jag hojtar till när jag testat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: