INDISKT

9 Nov

After Work

Jag var på aw (after work), med Åsa Linnéa i torsdags. Efter-jobbet-drink i all ära, men nu hör inte jag till kategorin människor som kan hoppa över eller skjuta upp ett mål mat och fortfarande fungera. Så eftersom vare sig Åsa Linnea eller jag skulle hinna hem mellan jobb och aw var det bara att leta upp första närmsta mathak som inte skulle ruinera redan platta plånböcker.

Happy India

Vi hamnar på Happy India, Sankt Paulsgatan 35 A, Stockholm. Matoset ligger tätt och väggarna ser ut som de är målade med vattenfärg och det just har varit en vattenläcka, skrikig orangeaprikos färg rinner jäms med väggarna i en misslyckad svampmålning.

Maten

Jag beställer en medelstark kycklingrätt med chili, ingefära och koriander för ca 150 kr, men den smakar inget av de tre utan den är mer salt än någonting annat och om den är meddelstark så undrar jag hur man får till en mild rätt.

Kumminriset som serveras till smakar mer än själva kycklingrätten och kycklingen har en konstig bismak, så där som billig fryst kyckling kan ha. Som tur är serveras det isbergssallad, gurka och tomat med vitlöksdressing som jag häller över min mat i hopp om att få liv i den. Det lyckads inte, trots vitlöksdressing eller extrainkallad koriander.

Servitrisen tar rökpaus precis utanför dörren till restaurangen och när hon kommer tillbaka är det som om någon glömt stänga dörren till rökrummet på avdelning 22.

Vad vi tyckte om maten vet hon inte, hon glömde (?) fråga och vi var för trötta och uppgivna för att upplysa.

 Nä, den här restaurangen måste leva på gamla meriter (vann Gulddraken i budgetkategorin för 9 år sedan).

/Unhappy Moma

2 svar till “INDISKT”

  1. Sis 10 november, 2010 den 17:38 #

    Lustigt! För två dagar sen fick jag tipset att gå dit. Tur att vi inte gjorde det!

    • momaskitchen 11 november, 2010 den 22:06 #

      Ja, tur för er, men det finns andra trevliga indier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: