SNÄLLERÖDS SNAPS

6 Nov

Snapsprovning

Den 23 november ska jag på snapsprovning. Jag är en usel snapsare, jag snapsar nästan aldrig. Jag erkänner (innan någon annan gör det) att det har hänt att jag druckit snaps, och att det har varit mindre lyckat. 

Jag tror det kan ha haft att göra med att det var för lite mat i förhållande till dryck. Jag menar, tre fjuttiga kräftor till minst det dubbla antalet nubbar var mer än vad Moma klarade av. Eller mindre. Eller vad det nu blir. Bra, blev det i alla fall inte!

Så det var inte helt utan oro jag tackade ja till Spot and Tells inbjudan till Snälleröds snapsprovning. Jag kommer helt enkelt bli tvungen att spotta på detta event, då det med största sannolikhet kommer att vara ganska kameratätt. För inte vill ni hitta misskrediterande bilder och historier på Moma spridda över det globala nätet. Nä, jag trodde väl det.

/Moma

4 svar till “SNÄLLERÖDS SNAPS”

 1. Sis 6 november, 2010 den 15:44 #

  Hrmm, nja du moma. Några 3 kräftor var det väl ändå inte? Vad jag minns, o jag minns det tydligt, så var det faktiskt en allena som du fick i dig. Däremot var de desto fler snapsar! Jag hann aldrig räkna hur många för fort gick det och dans blev det, men den stora flaskan var tömd till den sista droppen!

  Men, nåja det var länge sen så lycka till på provningen!

 2. Lena 6 november, 2010 den 18:32 #

  Jag vill hitta misskrediterande bilder och historier på Moma spridda över det globala nätet! Bara så du vet!

  Åh, så kul det ska bli!!!

 3. momaskitchen 6 november, 2010 den 18:36 #

  Nej, nu är inte någon av er snälla!

 4. Lena 6 november, 2010 den 22:45 #

  Skojar ju! Vad jag vill är egentligen att se bilder på Moma i köket!

  Love you! Vetuju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: