MIDDAG

2 Nov

Ölandslamm från Solberga Gård

I går kväll åt vi upp våra sista lammkotletter från vårt Ölandslamm. Det var nog de godaste lammkött jag har ätit- alldeles fantastiskt mört och fint.

Het grönsaks-couscous & Lammkotletter

Jag mjukstekte lök, vitlök och chili tillsammns med skivor av champinjon, röd och grön paprika samt små broccolibuketter. Tillsist hade jag i lite Ajvar Relish innan jag slog på kokande vatten som jag lät couscousen koka upp i.

Före servering blandade jag i lite finhackad basilika. Till det åt vi lammkotletterna och en smarrig tomat- och fetaostsallad med rödlök, olja & vinäger.

Lammkotletter med kryddig grönsaks-couscous samt fetaost- & tomatsallad

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: