BLOGGDILEMMA

2 Nov

Två har blivit en

Min kamera har just gått sönder, den är trasig, kaputt och går ej att använda mer! Det var ingen märkvärdig kamera, bara en liten pocketkamera. Men det var den som gjorde halva jobbet här inne och nu när den gått i graven känns blogglivet trist och väldigt ensamt.

Inte för att detta är någon fotoblogg men i min värld blir det inga bra recept utan bilder och sett till det har vi (jag och min kamera) slitit hund här inne med de små resurser vi haft, det vill säga, halvtaskig fotograf utan fräsig utrustning.

Det här med recept, jag kan titta på en bild och få världens bästa uppslag på mat jag vill äta och laga, en bild kan ge upphov till en serie smaker och lukter och ge tonvis av inspiration. Däremot har jag väldigt svårt att känna någon som helst matinspiration med recept som saknar bilder, hur goda ingredienser det än står uppradat. Så det är med sorg och på halvfart jag levererar just nu, med hälp av konstgjord andning i form av min jätte-jätte-dåliga mobilkamera.

/Moma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: