PORSLIN

25 Okt

Nytt V/S Gammalt

Jag vill ha nytt porslin. Men jag har ingen aning om vad jag vill ha. Egentligen gillar jag mitt porslin som jag har nu, Rosenthals Thomas Loft. Men många delar har blivit kantstötta med åren så nu funderar jag på om jag ska köpa nya delar eller om jag ska byta helt.

Jag har sneglat lite på Rörstrands Swedish Grace under några år. Men jag tycker det är jättesvårt att bestämma sig, man ska ju dras med det varje dag i några år så det gäller att det blir bra om vi ska trivas ihop.

En annan serie som jag tycker mycket om är Rörstrands Mon Ami, fast den är ju bara till frukost och jag skulle ändå inte vilja ha middagsporslin med mycket färg, jag gillar inte när maten får konkurera med faten.

Rosenthal Thomas Loft

Rörstrand Swedish Grace

Rörstrand Mon Ami

-Tips på porslin någon..?

/Moma

2 svar till “PORSLIN”

  1. hotness 26 oktober, 2010 den 20:18 #

    Alla är fina tycker jag, men Mon Ami skulle jag nog bara ha som kaffeservis. De som du har tycker jag är fina. Komplettera den istället och sen satsar du på att köpa ett finporslin istället som du har vid speciella tillfällen.

  2. Lena 27 oktober, 2010 den 08:30 #

    Tänk, jag får äntligen packa ner sambons ”Grön Anna” i en låda och förpassa ……
    Din Loft är fin och stilren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: